O MENI

Sem duhovna alkimistka z lastno metodo vzpostavitve povezave duše z njeno Izvorno zavestjo Source Self Connection, Orakelj v jasni povezavi z Izvorom in primarno žensko energijo.

Za seboj sem pustila izobrazbo in delo regresoterapevtke po metodi QHHT Dolores Cannon in Feng Shui svetovalke Mastery Academy of Chinese Metaphysics s spoštovanjem znanja, ki je služilo v svojem trenutku. Ugotovila sem, da dosedanje metode ne dosegajo širine, ki je potrebna za delo in premik na energijski ravni v tem trenutku. Delovale so v svojem času, v tem, tukaj in sedaj, se energije spreminjajo s takšno hitrostjo, da jih utečene metode ne morejo dohajati.

Moja življenjska pot je morda nekoliko nekonvencionalna. Že od otroštva sem se ukvarjala z zavedanjem in širšim razumevanjem življenja in sveta. Zavedala sem se svoje drugačnosti, kar je bil pogosto čustven izziv. 

Študirala sem kitajski jezik in kulturo in tako pri 19 pristala prvič v Pekingu. Nadaljnjih 12 let sem preživela razpeta med Slovenijo, Kitajsko, Taiwanom, Grčijo in Avstrijo. 

Dolga leta sem se ukvarjala s poslovno kariero vendar mi je ves čas nekje v glavi zvonilo, da to ni način življenja, ki mi je namenjen. Vztrajala sem predolgo, kot to ljudje radi počnejo, dokler me moji višji Aspekti niso odločno ustavili z boleznijo. Končno sem dojela, da moram ubrati svojo pot.

 

Takrat sem spoznala, kako je naša pozornost usmerjena v svet okoli nas in kako delujemo v fokusu usmerjenem na mnenja, čustva, prepričanja in potrebe drugih. Zunaj iščemo krivce in rešitelje za svojo realnost. To je način, ki nas ne osrečuje, ne na dolgi rok. Sami sebe ne vidimo, ne čutimo in ne spoštujemo. S tem kreiramo bolečino, strahove in nerazumevanje samega sebe, kar posledično kreira tudi boleče odnose z drugimi. 

Takšna čustva se s časom neizogibno razvijejo v fizična bolezenska stanja. Da bi spoznali oz. se spomnili kdo smo v resnici, moramo fokus usmeriti vase, si postaviti lastne jasne cilje, brez želje po zadovoljevanju površinskih potreb drugih.

S temi spoznanji sem se odpravila na novo pot odkrivanja sebe in delovanja v svoji izvornem dušnem dogovoru tega fizičnega življenja.

V svojem bistvu sem duhovni frekvenčni alkimist, orakelj s sposobnostjo videnja paralelenih življenj drugih in dostopom do multidimenzionalnih dušnih zapisov ljudi. S svojim delom vračam in sidram spomin ljudi na to, kdo so v resnici, jih podpiram pri videnju izven prepričanj in strahov, širjenju njihove zavesti s prevajanjem in sidranjem njihovega izvornega vedenja v ta prostor in čas.

To je vedenje, ki je del moje zavesti iz mnogih paralelnih/preteklih življenj in nefizičnega obstoja. Na nefizični ravni sodelujem s svojimi aspekti in skupinami kolektivnih zavesti katerih namera je širjenje zavedanja in frekvence človeške kolektive in s tem podpora evolucije zavesti na Zemlji.

Z veliko ljubezni, spoštovanja in hvaležnosti vsem, ki me spremljate, z menoj ustvarjate in preoblikujete to življenjsko izkušnjo na fizični in nefizični ravni.

S cenjenjem, ljubeznijo in spoštovanjem,

Tina Dubrovnik

Tina Dubrovnik

Sledite mi na...

YouTube

  • YouTube Social  Icon

Vsebine nastajajo na osnovi mojih uvidov v povezavi z Izvornimi zavestmi in uvidov mojih strank, ki jih prejemajo skozi sense povezovanja s svojo izvorno zavestjo, dušnimi vodniki in drugimi nefizičnimi zavestmi.

Facebook

  • Facebook Social Icon

Sledite mojim objavam, katerih namen je, da vam razmigajo možgane in odprejo drugačne poglede na to realnost.

Instagram

  • Instagram Social Icon

Instagram sem posvetila izključno svojemu delu poslikave s Kano. Pustite se navdihniti in očarati.

PIŠI, POKLIČI, VPRAŠAJ

SORAJA, Tina Dubrovnik s.p.,

Ul. Pariške komune 19

SI-2000 Maribor

Your Mind is the Instrument for tuning into your Source Frequency. 

9

​© 2016 by Soraja. Proudly created with Wix.com