•   Kaj je moj namen v tem življenju?

  • Zakaj se mi ponavljajo enake situacije?

  • Kako lahko premagam strah?

  • Kako lahko izboljšam odnose s svojim i bližnjimi?

  • Zakaj sem zbolel-a?​

  • Kdo so moji višji aspekti in dušni vodniki?

  • Kako lahko bolje poslušam svojo intuicijo in izvorno zavest?

  • Kakšne so moje izkušnje iz drugih fizičnih življenj?

Potek seanse

Seansa je individualna izkušnja. Poteka v spremenjenem stanju zavedanja, primerljivem globoki meditaciji. V tem stanju je naša zavest sposobna prejemati informacije v povezavi in s stani naše Izvorne Zavesti, našega primarnega stanja zavedanja, kjer imamo shranjene vse fizične izkušnje vseh naših paralelnih življenj, kjer lahko dostopamo, do našega izvornega vedenja in namena, ki smo si ga zadali v tej fizični izkušnji.

Vse kar je pomembno je tukaj in zdaj. Ta trenutek lahko skreiramo karkoli izberemo. Spremembo naredimo v trenutku, ko se zavemo kdo smo, ko odkrijemo vzorce in prepričanja, ki smo jih pobrali po poti in niso v skladu z nami. Prepričanja, ki nas slepijo pred spoštovanjem in videnjem samega sebe.

Spoštovanje sebe je neizogiben korak, ki spremeni naše življenje. V tem trenutku lahko brezkompromisno postavimo meje vsem okoli nas in tako pričnemo s kreacijo realnosti, ki nas je vredna. Vsekakor pa je to vedno naša izbira.

Skozi seanso se srečate sami s seboj v svoji izvorni obliki in v brezkompromisnem sočutju in spoštovanju sebe. Če služi namenu, vam vaša izvorna zavest pokaže druga fizična življenja, vedno z namero, da bi lažje razumeli sebe, da bi jasno videli vzorce, ki jih nosite s seboj kot bremena in da jih lahko odložite.

Pogosto se skozi seanso srečate s svojimi vodniki ali izvornimi zavestmi, ki vas spremljajo v vaši fizični izkušnji. Lahko so to zavesti, ki so ali so bile tudi fizično prisotne v vašem življenju. Če služi namenu, se srečate tudi z primarnimi izvornimi zavestmi, ki z vami in skozi vas kreirajo to realnost v sedanjem življenju. Spoznate svoj primarni izvor in vlogo, ki jo igrate v premiku človeškega programa kolektive.

Vedno in brezkompromisno prejmete informacije, ki so vam v danem trenutku namenjene.

Seansa traja ca. 3,5 ure. Po pogovoru vas pospremim v spremenjeno stanje, kjer odkrivate sebe. Ta izkušnja v zemeljskih časovnih okvirjih traja 1,5 - 2 uri, vendar vedite, da čas v tem stanju ne obstaja in ga dojemate mnogo hitreje kot v zemeljskih merilih.

Kako se pripraviti na seanso

Priprave niso potrebne. Ko se poda jasna namera za seanso, se proces premika zavesti aktivira. Pogosto ljudje zaznavajo dogajanje ali spremembe v svojem življenju že pred prihodom na seanso.

V kolikor že meditirate, lahko v svojih meditacijah v dnevih pred seanso podate namero podpore in jasnega vedenja.

S seboj lahko prinesete seznam vprašanj, na katera želite jasne odgovore.

Priporočila za kvalitetnejšo izkušnjo:

- pred seanso naj bo hrana lahka

- pijte dovolj vode v dnevih pred seanso

- na dan seanse si planirajte čas zase, brez intenzivnih terminov ali srečanj. 

- na seanso pridite v udobnih oblačilih z radovednostjo, odprtostjo in brez pričakovanj. Dobili boste natančno to, kar potrebujete, kar ni nujno to, kar mislite da je.

V kolikor jemljete kakršna koli psiho-aktivna zdravila, me prosim o tem obvestite pred dogovorom za termin.

   

Trajanje: 3,5 ure

Energijska izmenjava: 222,00 €

Za informacije in rezervacijo termina pišite na soraja.svet@gmail.com ali pokličite na 070 899 682.  

SOURCE SELF CONNECTION

Transformacijska izkušnja v spremenjenem stanju zavedanja

Vsi iščete nekaj več, nek smisel, neko višjo resnico...


Neko zgodbo, v kateri bi se prepoznali...


Neko teorijo, ki bi opravičila vašo trenutno situacijo, s katero niste zadovoljni, zato iščete nekaj več.

In pogosto se "najdete" v takšnih zgodbah in teorijah, najdete ljudi, ki vam nudijo instantne rešitve. Instant poznam noodle in ti vas potešijo ravno toliko kot takšne rešitve, na kratek rok, na pol in z nizko vrednostjo.

Pri vsem tem iskanju pozabljate na SEBE. Ne vidite se pod vsemi maskami in okvirji v katere se tiščite, da bi bili vidni, ne vede, da se še bolj skrivate.

Source Self Conection je namenjen ravno temu, JASNO VIDETI SEBE, mimo vseh okvirjev, mask in pod vsemi sloji pričakovanj, ki ste jih prevzeli in nadeli vi sami.

Vaš izvorni jaz spregovori, ko mu dovolite. V stanju spremenjenega zavedanja v katerega vas vodim s svojo povezavo izvorne frekvence ga slišite jasno, če mu prisluhnete, to je vaša izbira.

Povezava s seboj, s svojo izvorno zavestjo in s vsemi svojimi aspekti vam poda jasno sliko mask, ki jih nosite in vlog, ki jih igrate v tej realnosti. Pod njimi se skrivajo strahovi, ni jih veliko, a so zasidrani tako globoko, da jih sami ne prepoznate. Vodijo vaše življenje, narekujejo vaše izbire, delo, reakcije na situacije skozi vaša čustva, ki kreirajo misli. S svojimi mislimi in fokusom kreirate svojo realnost.

 

Namera Source Self Conection seanse je jasen pogled na fokus, ki ga imate v življenju. Prejmete vedenje o izbiri fokusa in s tem moč, da skreirate novo realnost.

Za lažje razumevanje svojega izvornega obstoja je pogosto del seanse vpogled v vaša paralelna fizična življenja, življenjske izkušnje in vloge, ki jih igrate v drugih časovnih in prostorskih okvirjih.

Srečate se iz oči v oči s samim seboj in s svojimi širšimi aspekti ali dušnimi vodniki, če jih želite tako poimenovati. Kadar se oglasijo, je sporočilo, ki vam ga predajo vedno v vibraciji brezkompromisne podpore premika vaše zavesti in vibracije v tej realnosti.

 

Source Self Conection ni instant rešitev!

 

Pripelje vas do vrat, ki so vam namenjena, da jih prestopite. Korak morate narediti sami. Podprti ste brezpogojno, če izberete, lahko pred njimi tudi obsedite. A poti nazaj ni. Izkušnja vas spremeni za vedno.

Druge seanse

Beyond QHHT

po metodi Dolores Cannon

TRAJANJE: 3,5 - 4 h

CENA: 222,00 €

Na voljo ON-LINE ali OSEBNO

Srečanje z Vodniki

in izvornimi Aspekti

TRAJANJE: 1,5 h

CENA: 144,00 €

SKUPINA: 45,00 €/os.

Na voljo ON-LINE ali OSEBNO

Izkušnja paralelnih življenj

(Regresija)

TRAJANJE: 1,5 h

CENA: 144,00 €

SKUPINA: 45,00 €/os.

Na voljo ON-LINE ali OSEBNO

IZKUŠNJE STRANK

Vse skupaj se je začelo, ko sem podlegla strahovom in nisem znala več naprej, nisem več normalno funkcionirala ker me je strah spremljal na vsakem koraku! 

 

Razmišljala sem o več opcijah kako si pomagat in takoj, ko sem se spomnila na hipnozo in Tino sem vedla da je to način da pridem stvari do dna.​​

Že po pogovoru s Tino je bil občutek popolnoma drugačen, boljši.. hipnoza pa... To bi moral izkusiti vsak!

 

Spoznala sem dva prejšnja življenja, skozi katera sem spoznala od kod izvirajo moji strahovi in jih sprejela, predelala. Najbolj zanimivo mi je bilo srečanje z vodnikom, pravi šaljivec, sedaj ga veliko krat skušam priklicati, včasih dobim odgovor hitro, včasih imam občutek da me noče slišati, hehe... 

 

Lahko rečem da je bila to zame najboljša izkušnja do sedaj! Spoznala sem del sebe, ki sem ga skrivala, spoznala sem zakaj se neke stvari dogajajo in zakaj nekatere ne. Izvedela sem tudi stvari, ki sem jih že vedela a si jih nisem priznala.. v glavnem, moje življenje se je obrnilo za 180°. Strahovi so izginili in končno sem zadihala (upam si tudi ponoči v temi ven in po hiši, nor občutek, morem priznati...hihi). 

 

Tina, še enkrat hvala za to, mislim da bova še šli skupaj skozi kakšno takšno izkušnjo, ko bom popolnoma predelala prvo. "

KLAVDIJA

PIŠI, POKLIČI, VPRAŠAJ

SORAJA, Tina Dubrovnik s.p.,

Ul. Pariške komune 19

SI-2000 Maribor

Your Mind is the Instrument for tuning into your Source Frequency. 

9

​© 2016 by Soraja. Proudly created with Wix.com