Source Henna Codes

I

Energijska Poslikava

Izvornega dušnega ključa s Kano

  • Intuitivna poslikava s Kano

  • Dušni ključ

  • Izvorno sporočilo

CENA: 30 min - 45,00 eur

               60 min - 77,00 eur

TERMINI IN INFORMACIJE

na T: 070 899 682 ali E: soraja.svet@gmail.com

POSLIKAVA Z DUŠNIM KLJUČEM

 

Kot Orakel in dušni Alkimist se med poslikavo z vašo privolitvijo povežem z vašim Izvornim dušnim zapisom z namero, da se sidra dušni ključ v obliki simbola, ki ga vključim v poslikavo. Dušni ključ nosi frekvenčni zapis, ki vas na energijskem nivoju podpre v trenutni situaciji. Prejmete sporočilo vaše duše, ki vam je v trenutku namenjeno.

NARAVNA IN VARNA POSLIKAVA

 

Za poslikavo uporabljam izključno biološko pridelano Kano preverjenega dobavitelja in maso pripravljam sama. Tako so poslikave varne in primerne za vse tipe kože. Prepustite navdihu trenutka, kjer vaša energija vodi poslikavo, ki vam je namenjena.

NAČIN NANOSA

 

Vsebina mase za poslikavo s Kano je skrbno čuvana skrivnost mojstrov poslikave. Priprava traja 2 dni. Masa se napolni v stožce, s katerimi se nanaša oz. riše na kožo.

 

VZDRŽEVANJE IN SKRB ZA POSLIKAVO

Preden se odločite za poslikavo morate vedeti sledeče, da si zagotovite polno barvo in obstojnost poslikave:

  • nanešena poslikava oz. masa mora ostati na koži 6-8 ur. V tem času koža prejme celotno količino pigmenta.

  • Po 6-8ih urah se masa odstrani, z rokami ali papirjem (nasvet za lažje odstranjevanje: v poslikavo vtrite olje, primerno za kožo. S tem jo omehčate in lažje odstranite iz kože)

  • Ko se masa odstrani, je na koži viden vzorec, ki je oranžkaste barve. Vzorec temni zaradi oksidacije in potrebuje ca. 48 ur da doseže svojo temno opečno rjavkasto noto.

  • Za daljšo dobo poslikave je pomembno, da jo redno mažete z oljem ali mastno kremo za kožo. Poslikava je v vrhnjih slojih povrhnjice in z njeno obnovo izginja. Pred vsakim stikom z vodo jo zaščitite s slojem olja ali kreme, če ste zelo odločni, lahko tudi uporabite gumijaste rokavice.

PIŠI, POKLIČI, VPRAŠAJ

SORAJA, Tina Dubrovnik s.p.,

Ul. Pariške komune 19

SI-2000 Maribor

Your Mind is the Instrument for tuning into your Source Frequency. 

9

​© 2016 by Soraja. Proudly created with Wix.com